Jos minun mummo eläisi, niin miten minä selittäisin hänelle Ilta-lehdessä olleen "jutun" Janni Hussin mahasta? Siinä sometyrk---anteeksi influensseri on kuvannut itsensä nuden värisessä alusvaatteessa olohuoneessa seisomassa. (herättäkää joku minut tästä unesta) Mummolle pitäisi jotenkin yrittää selittää, mikä on internet, mikä on instagram, mikä on influensseri, ja minkä helvetin takia joku kuvaa itseään alusasussa olohuoneen matolla. Ilta-lehden jutun aihe on "sielua viiltävä kritiikki" hieman pömpöttävästä vatsasta.

Jos mummo olisi toisen maailmansodan jälkeen Tampereelle pakoilaisena päädyttyään saanut käsiinsä jostain kameran, ottanut itsestään kuvan lähes kelteisillään asuntonsa matolla seisten, printannut jotenkin siitä kuvan ja niitannut joka puhelinpylvääseen toivoen siihen yleisöa ja tykkäyksiä, sekä selittänyt toisessa paperissa, että tuli syötyä liikaa munavoita ja pierettää, hänet olisi viety pakkopaidassa jonnekin sähköshokkeja saamaan. Ehkä ihan syystäkin.

Minä en enää ymmärrä  mitä tässä maailmassa on tekeillä.

Minulle tuo olisi yksi pahimmista painajaisista, että päätyisin pierumahani kanssa nuden värisessä alusasussa kenen tahansa pällisteltäväksi! Myönnän, että me vähän viuhahdellaan miehen kanssa täällä asunnossa. Olemme molemmat sitä mieltä, että jos joku katsomalla katsoo meidän ikkunoista sisälle, hän on näkymän ansainnut. Sillä me emme katsele naapureiden ikkunoista sisälle.

Onko kaiken pinnallisuuden ja typeryyden huipentuma jo saavutettu? Voidaanko himmata vähän taaksepäin?

Vaikka yritän pysyä pois somesta törröttäviä huulia ja paistettuja peuroja katsomasta, ne lävähtävät ruudulleni jotain kautta kuitenkin.

Mummo rakas. Olen onnellinen että et ole tätä rallilätkämissivaimoinfluensseripaskaa näkemässä.