Olispa ihanaa, jos ikkunoista näkyisi maisema joka olisi niin avara, että peltojen väri vaihtuu etäällä sinivihreäksi. Peltoja reunustaisivat harjut ja terassilta katselisimme ukkosen nousua.  (Siitä järvimaisemasta on nyt vaan typerää haaveilla kun se maksaa täällä Kanta-Hämeessä +100.000 euroa se saakelin lätäkkö)

Asumme taajamassa. Se oli hyvä ratkaisu silloin kun rakensimme. Meillä on kolme lasta joille taajamasta löytyi alakoulu kävelymatkan päästä ja bussipysäkki ja junaseisake myöhempiä  koulu- ja opiskelumatkoja varten. Nyt meitä pyörii kaksi ihmistä täällä viiden ihmisen kodissa.

Meillä on lyhyet työmatkat, jotka tosin vaatii oman auton käyttöä.

Meillä on oikeasti kivoja naapureita, suurin osa.

On ihan somaa kun kadun lapset leikkivät keppareilla ja kai ne jotain hippaakin menevät. Se on hienoa että lapset leikkivät vielä ulkona. Ei minua ne kuuluisat elämisen äänet häiritse. Varsinkin meidän molemmat vierusnaapurit ja vastapäiset naapurit ovat mukavia ihmisiä jotka eivät häiritse toisia. Mutta.

Mä olen tosi kyllästynyt...jospa listaan:

1. Suomenlapinkoiriin

2. Kilon painosiin koiriin

3. Yhdistelmään pakkasaamu+dieselauto

4. Lämintäalustoihin

5. Trampoliineihin

6. Matalapaineella himotakanlämmittäjiin

7. Joskus vähän kyllästyttää kun seitsemäs ruohonleikkuri pärähtää käyntiin samana iltana. Vaikka päriseehän se meilläkin.

 

Siinä ne oikeastaan oli. 

Mä olen kasvanut ulos taajamasta.

Ja meidän koti on lapsiperheen koti. Musta tuntuu että se olisi onnellisempi jos sen varasto pullistelisi pulkkia ja liukureita ja joku edes joskus leipoisi sen isossa keittiössä. Kun ei saa enää hiilareita  syödä niin paha se on pelkästä rasvasta ja soodasta mitään leipasta.

 

Haluaisin sellaisen paikan, jossa olisi siis:

1. Upea maisema

2. Paljon taivasta

3. Tähtitaivas ja kuutamo

4. Pihasauna

5. Hiljaista

6. Ei suomenlapinkoiria

7. Joku joka tekisi lumityöt

8. Harjakuisti

9: Terassi

10. Eläimiä joita voisi tarkkailla ikkunasta

11. Puuhella

Talon ei tarvitsisi olla iso, vaan sopiva.

Jotta tämä olisi oikein loogista, niin meillä kävi välittäjä koska haluamme mahdollisesti muuttaa kaupunkiin rivitaloon.