Eipä se Facebook-lakko niin helppoa olekaan!

Ongelma 1. Olen tottunut tallentamaan digikuvia niin, että lataan ne ensin facebookiin ja siitä koneelle. Koska en osaa käyttää iCloudia, eikä puhelimestani siirry kuvat koneelle piuhalla niinkuin ennenvanhaan tehtiin.

Ongelma 2. Facebookin ostetaan, myydään, annetaan- ryhmän kautta on helppo tarjota nurkissa lojuvaa tavataa jonkun haettavaksi. Miten minä nyt tyhjennän autotallin?

Ongelma 3.Läppärini johto unohtui 3 tunnin ajomatkan päähän. Miten kätevää olisikaan kysäistä facessa, onko jollain lähellä asuvalla mahdollisuutta lainata läppärinjohtoa puoleksi tunniksi, että saisin edes joksikin aikaa sen käyttöön.

Ongelma 4. Myös lempibändien keikat ilmestyvät faceen. Spotify ilmoittaa myös joistakin, mutta kätevimmin seuraaminen onnistuu facen kautta. Siellä voi myös järjestellä kimppakyytejä ja ostaa sekä myydä lippuja, jos jollekin tulee este.

Ongelma 5. Tapahtumat ylipäätään. Miten olisin koskaan kuullut Billnäsin antiikkimarkkinoista tai taidenäyttelystä Riihimäellä, jos en olisi facessa?

Mutta nyt en anna periksi. Näin on pärjättävä viikko-pari.