Katsoin tässä taas asunto- ja loma-asuntoilmoituksia. Hirveän monessa kohteessa on puoli omaisuutta ollut hukassa! Eräässäkin mökkipihassa oli hukassa grillikatos, vierasvaja, rantasauna ja laituri. Tekstissä nimittäin lukee: 1 hehtaarin tontti missä on grillikatos, missä on vierasmaja, missä rantasauna ja missä laituri. En vesurillakaan lähtisi tuollaiseen asuntoesittelyyn jossa rakennukset on pääosin hävinneet.

Monella onneksi on vielä tallella nämä rakennelmat sillä ne löytyvät tontilta. Lohdullista on sekin, että omakotitalosta löytyy maalämpö. Jumalauta jos ostaisi 30.000 euron lämmitysjärjestelmän eikä sitä jonain kuuraisena syysaamuna enää löytäisi kun autostakin pitää raapia ikkunat ja kesärenkaat on vielä alla. Kumman etsisit siinä tilanteessa? Maalämmön vai talvirenkaat? Finlandia-talosta pöllittiin kuparikaiteet rappusista, mutta että maalämpö.

Jollakin on piha tallella, mutta lentopallokenttä hukassa. Löytyy piha missä on lentopallokenttä. Kannattaisi ehkä ottaa ensin yhteyttä metsuriin ja sitten vasta kiinteistönvälittäjään jos piha on noin pahasti rehevöitynyt.